+38044 5001397
   +38050 5001397
   +38098 5001397
   CruiseShop Kiev
   cruise@cruiseshop.com.ua

Ирландия

ВІЗА В ІРЛАНДІЮ

Вартість візи:

Одноразова віза – 90 EUR / людина

Мульти віза – 145 EUR / людина

Час розгляду документів з моменту подачі до консульства становить від 10 робочих днів і більше.

 

ДОКУМЕНТИ НА ОТРИМАННЯ ВІЗИ ДО ІРЛАНДІЇ

1. 2 кольорових зроблених не раніше ніж за 6 місяців фотографії (на світлому фоні, вираз обличчя – природній, волосся не повинно закривати обличчя та очі). Розмір – 35 мм х 45 мм.

 

2. Закордонний паспорт заявника + копія всіх сторінок. Якщо у Вас були відмови у візах до інших країн, Ви маєте надати деталі такої відмови. Тобто, надати копію листа з причинами відмови. Приховання цієї інформації може стати причиною відмови видачі Вам візи до Ірландії.

Усі дійсні закордонні паспорти, а також ксерокопії усіх сторінок, копії старих паспортів (якщо є).

3. Документи про зайнятість:

Для найманих працівників

Довідка з місця роботи про збереження робочого місця (місця навчання) на час поїздки до Ірландії + переклад*. Довідка має бути на фірмовому бланку та містити такі данні:

адреса підприємства, посада, дата прийняття із фразою про збереження робочого місця на час поїздки, з мокрою печаткою і підписом директора. Директору підписує довідку заступник або бухгалтер. Якщо, посада бухгалтера не передбачена штатним розкладом, про це маю бути написано у довідці.

Для пенсіонерів

Копія пенсійного посвідчення + переклад*

Виписка за пенсійного фонду + переклад*

Для приватних підприємців

Свідоцтво про реєстрацію підприємства + переклад*

Свідоцтво платника податків + переклад*

Квартальний звіт + переклад* 

Для студентів

Ксерокопія студентського білету + переклад*

Довідка з місця навчання + переклад*

 

4. Довідка з банку про поточний рахунок, а також довідка про рух коштів по Вашому рахунку за останні 6 місяців. Довідка має бути на офіційному бланку банку і цей документ має бути в оригіналі.+ переклад*

 

5. Документи, що свідчать про вагомі підстави повернутися назад в Україну (володіння квартирою, машиною, договір купівлі-продажу) .+ переклад*

6. Заповнена анкета туриста

 

Якщо особа, що подорожує є студентом, або не працює, то мають бути надані наступні додаткові документи:

- Нотаріальна заява від спонсора, в якій вказано, що саме ця особа бере на себе витрати особи, що подорожує + переклад*

- Підтвердження родинного зв'язку особи-спонсора з Вами та копія першої сторінки його українського паспорту

- Довідка з місця роботи спонсора з інформацією про зарплату + переклад*

- Рух коштів за останні 6 місяців та виписка з банку про залишок на рахунку + переклад*

 

Якщо особі, що подорожує, не виповнилося на момент поїздки 18 років, мають бути надані наступні додаткові документи:

- Копія свідоцтва про народження + переклад*

- Якщо подорожує самостійно - заява на дозвіл виїзду закордон від обох батьків та  копія першої сторінки їх паспорту + переклад

- Якщо подорожує з одним із батьків - заява на дозвіл виїзду від іншого та копія першої сторінки його паспорту + переклад*

- Якщо дитина має лише одного батька, або матір - має бути надано рішення суду про одноосібне право опіки + переклад*

 

Усі необхідні документи подаються при наявності оригіналів або їх нотаріально завірених копій.

*Переклад має бути завірений печаткою бюро перекладів.

Дивіться також інформацію на сайтах:

www.embassyofireland.ru

www.inis.gov.ie


визы всех стран »»»

Ирландия, круизы